Ajankohtaista

Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videoterveiset

Posted 15.02.2018

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Katso Vatasen videohaaste, jonka voi upottaa myös nettisivuille: https://www.youtube.com/watch?v=sslC50MLUmE

Lue lisää »

Yhteistyössä Jussi Vatasen kanssa tehty video julki

Posted 23.01.2018

Maaseuturahasto julkaisi humoristisen videon, jonka päätähtenä nähdään sonkajärveläislähtöinen näyttelijä Jussi Vatanen. Videolla nostetaan esiin maaseuturahaston kokeilurahoitus ja vitsaillaan savolaisille stereotypioille. 

Lue lisää »

Maaseuturahasto yhteistyöhön Jussi Vatasen kanssa

Posted 20.12.2017

Maaseuturahasto aloittaa Pohjois-Savossa viestinnällisen yhteistyön näyttelijä Jussi Vatasen kanssa. Viestinnällistä yhteistyötä tullaan tekemään kevään 2018 aikana.

-Esille nostetaan maaseuturahaston monipuoliset mahdollisuudet niin yrittäjille kuin yhdistyksille. Uusilla avauksilla tuodaan esiin myös maaseuturahaston vaikutuksia ja innovaatioita, joita meiltä viedään kansainvälisillekin areenoille. Yksi esimerkki innovaatiosta on lumisoutulaite, jolle povataan kansainvälisiä vientimarkkinoita, kertoo HighwaySavon tiedottaja Hannakaisa Markkanen.

Lue lisää »

Joulukalenterin pukkina Matti Kärkkäinen

Posted 19.12.2017

Joulukalenterin joulupukiksi paljastui Matti Kärkkäinen Peltolan juustolasta. Peltolan juustola valmistaa Peltolan Blue -sinihomejuustoa, joka palkittiin Juustopöytä ry:n Kultaisella Juustohöylällä Viini ja Ruoka -messuilla Helsingissä aiemmin syksyllä. Peltolan Blue -juusto valmistetaan kokonaan Peltolan oman maatilan lehmien maidosta. Oikein joulupukin arvanneista arpaonni suosi Katri Neuvosta Leppävirralta.

Lue lisää »

Lumohukka tuo luonnon sisätiloihin

Posted 25.10.2017

Lumohukka Oy tuottaa Green Care -palveluja ja vie luontoa heille, jotka eivät sinne enää itse kykene menemään. Yritys toimii Vieremältä käsin, mutta kalusto liikkuu ympäri Suomea.

Lue koko artikkeli tästä!

Lue lisää »

HighwaySavon maaseutulehti ilmestynyt - luettavissa myös verkossa

Posted 04.09.2017

HighwaySavon maaseutulehti 2017 on ilmestynyt ja on myös luettavissa verkkoversiona. Lehteä on saatavissa Mansikka ry:n, Kalakukko ry:n, Ylä-Savon Veturi ry:n toimistoilta ja Pohjois-Savon ELY-keskuksesta. Lehdessä esitellään maaseudun yrittäjyyttä ja hyvinvointia, ja luodaan katseita tulevaisuuden maaseutuun. Lehti ilmestyi 1.9. ja se jaettiin valtakunnallisen Maaseutuparlamentin osallistujille.

Klikkaa lukemaan: HighwaySavo-maaseutulehti 2017

Lue lisää »

Seuraa HighwaySavon lehtikirjoituksia - lue uusin kolumni!

Posted 18.01.2017

HighwaySavon kirjoituksia ilmestyy kuukausittain Uusi Savo-lehdessä HighwaySavon matkassa -kolumnissa ja Iisalmen Sanomien Kolmikantaa-blogissa. Uusimmassa Pitäjäläisen kolumnissa Kalakukko ry:n toiminnanjohtaja ja tiedottaja pohtivat Leader-lupausta ja valottavat kevään suunnitelmia.

Lue lisää »