Maaseuturahasto yhteistyöhön Jussi Vatasen kanssa

Posted 20.12.2017

Maaseuturahasto aloittaa Pohjois-Savossa viestinnällisen yhteistyön näyttelijä Jussi Vatasen kanssa. Viestinnällistä yhteistyötä tullaan tekemään kevään 2018 aikana.

-Esille nostetaan maaseuturahaston monipuoliset mahdollisuudet niin yrittäjille kuin yhdistyksille. Uusilla avauksilla tuodaan esiin myös maaseuturahaston vaikutuksia ja innovaatioita, joita meiltä viedään kansainvälisillekin areenoille. Yksi esimerkki innovaatiosta on lumisoutulaite, jolle povataan kansainvälisiä vientimarkkinoita, kertoo HighwaySavon tiedottaja Hannakaisa Markkanen.

Näyttelijä Jussi Vatanen on Sonkajärveltä lähtöisin ja esiintynyt mm. uusimmassa Tuntematon Sotilas -elokuvassa ja Napapiirin sankarit 1-3 -elokuvissa.

-Kun on ollut jo pitemmän aikaa mukana useissa kotiseudun tapahtumissa, niin siksi varmaan tuntuukin, että tämä yhteistyö on sille luontaista jatkumoa. Tarkoituksena meillä on tietysti levittää sanaa rahaston tarjoamista mahdollisuuksista ja edistää positiivista pohjoissavolaista yhdessä tekemisen perinnettä, Vatanen kertoo. 

Yhteistyö aloitettiin videokuvauksilla Haapaniemen matkailussa Iisalmessa. Avustajina videolla toimivat mm. Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén, Eukonkannon MM-sprintin voittaja 2017 Joni Juntunen sekä Sukevan sulttaani Mika Hujanen. Video julkaistaan alkuvuodesta 2018.

Lue lisää