Seuraa HighwaySavon lehtikirjoituksia - lue uusin kolumni!

Posted 28.03.2018

HighwaySavon kirjoituksia ilmestyy kuukausittain Uusi Savo-lehdessä HighwaySavon matkassa -kolumnissa ja Iisalmen Sanomien Kolmikantaa-blogissa. Uusimmassa Uusi Savo-lehdessä valotetaan nuorten ajatuksia työllisyydestä ja tulevaisuudesta kotiseudullaan. 

"Lienee sanomattakin selvää, että nykyiset nuoret ovat keskeisessä asemassa maaseudun tulevaisuuden kannalta. Merkittävässä asemassa nuorten tulevaisuuden kannalta on koulutus ja se, että maakunnalla on riittävästi koulutustarjontaa tulevaisuuden tekijöille. Ja tietenkin pitäisi olla töitä.

Mutta mitä nuoret itse ajattelevat tulevaisuudestaan Pohjois-Savossa? Riittääkö töitä? Entä yrittäjyys? Toteutimme epätieteellisen ”katugallupin” yhteistyössä Jussi Vatasen kanssa ja kysyimme opiskelijoilta heidän ajatuksiaan työllistymismahdollisuuksista ja tulevaisuudenkuvista. Vatanen vieraili Varkaudessa Savon ammattiopiston ja Savonian yhteisellä kampuksella ja kuvasimme ”katugallupista” videon, joka on nähtävissä HighwaySavon YouTube-kanavalla ja muissa somekanavissa."

Lue koko kolumni:

Savolaisnuorilla töitä riittää ja yrittäjyys kiinnostaa