Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Maaseuturahasto kiinnosti Kiuruvedellä

 

Kiuruveden kaupungin yritysneuvoja Tuula Parkkonen-Suhonen ja Sari Hyttinen jututtamassa yrityspäivän asiakasta.Kiuruveden kaupungin yritysneuvoja Tuula Parkkonen-Suhonen ja Sari Hyttinen jututtamassa yrityspäivän asiakasta.Ylä-Savon Veturi ja Pohjois-Savon ELY-keskuksen yrityspalvelut olivat mukana yrittäjäpäivässä Kiuruvedellä. Päivässä oli tarjolla tietoa niin yritysrahoituksesta kuin koulutuksesta ja työmahdollisuuksista. Tilaisuuden avasi Kiuruveden kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka.

 

-Erityisesti metallialalla on töitä tarjolla. Meidän pitäisi huolehtia siitä, että nuoret kokevat tämän synnyinseutunsa asuin- ja työssäkäyntialueena, Muiniekka korosti avauspuheessaan.

 

Ylä-Savo Veturin toiminnanjohtaja Sari Hyttinen tapasi potentiaalisia yritysasiakkaita.

 

-Ilahduttavaa oli se, että myös perustamistuet kiinnostivat. Tämä mahdollistaa yrityksen kokonaisvaltaisen kehittämisen perustamisvaiheesta tuotekehitykseen ja tätä kautta myös mahdollisesti investointirahoituksen kysyntää, Hyttinen kertoo.

 

-Olemme olleet mukana alusta asti eli nyt kolmatta kertaa ja tapahtuma näyttää vakiintuneen ja löytäneen asiakaskuntansa, Jari Vitikainen Pohjois-Savon ELY-keskuksen yrityspalvelupäällikkö kertoo.

 

Yrityspäivässä vieraili myös paikallisia lukiolaisia ja mahisopiskelijoita, jotka suorittavat kaksoistutkintoa lukiossa ja ammatillisessa oppilaitoksessa.