Ruokalaaksossa järjestetään 1-2 kuukauden välein webinaareja, joilla tuodaan Ruokalaakson piirissä olevia Pohjois-Savon elintarvikealan osaamista ja palveluja tunnetummaksi. Seuraava webinaari on joulukuussa 13.12 klo 13.00 – 13.15 ja siinä kerrotaan SavoGrow’n tuotekehitystilojen käyttömahdollisuuksista. Tuotekehitystiloja voivat käyttää esimerkiksi pk-yritykset, joilla ei ole omia tuotekehitystiloja, tai jotka haluavat valmistaa koe-eriä tuotteistaan kotikeittiötä laajemmassa mittakaavassa. Webinaari on kaikille avoin, mutta vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.
Tietoa webinaarista löytyy myös Ruokalaakson verkkosivuilta.
Ruokalaakso-projektissa (2018-2020) rakennetaan Ruokalaakson jatkuva toimintamalli.
”Visiomme on olla avoin, ruokasektoria kehittävä, vahvaan osaamiseen perustuva, laajasti tunnettu monialainen verkosto. Tehtävämme on saada asiantuntijuus, tarpeet ja osaaminen kohtaamaan.”
Lisätietoja:
Jenni Lappi
Erityisasiantuntija (FT, ravitsemustiede)
Projektipäällikkö, Ruokalaakso-hanke
Savonia-ammattikorkeakoulu
PL 6 (Microkatu 1), 70201 Kuopio
p. 044 785 5353
www.ruokalaakso.fi
https://www.facebook.com/Ruokalaakso/